AIA/TVO SERVICELEDER TIL FIRE & SECURITY AFDELING

Tilføjet 2 uger siden
Ansøgningen slutter: October 15, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Vil du være en del af succesen hos Bravida og få en masse dygtige kollegaer? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.

Bliv en del af et specialiseret og kundemindet team

I Fire & Security service afdelingen i Brøndby er vi mange dygtige og engagerede kollegaer med høj faglig stolthed. Med en bred vifte af kompetencer håndterer vi de fleste typer af brand og sikrings-service. Vi har både den brede og dybe tekniske viden, som vi kontinuerligt videreudvikler og holder ved lige med henblik på at yde det bedste for vores kunder.

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for et område i både vækst og udvikling.

Som serviceleder får du det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for dine egne sikrings teknikere, med reference til afdelingslederen for F&S service-afdelingen i Brøndby.

Dine opgaver:

 • God og effektiv ledelse af dine serviceteknikere, i samarbejde med teamets servicekoordinatorer.
 • Ad-hoc reparationer, servicering og mersalg hos nye og eksisterende kunder.
 • Drift og vedligeholdelse i samarbejder med kunder.
 • Teknisk support ved daglige serviceopgaver.
 • Planlægning og overholdelse af budgetter og kontrakter.
 • Projektstyring og projektledelse af mindre Fire & Security-projekter.
 • Udarbejdelse og beregning af tilbud og mersalg til kunder.

Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du har stor frihed i din daglige planlægning, denne kan dog udfordres af akutte opgaver, som du sikrer bemanding til. Kompetente kollegaer står klar til at bakke op og hjælpe, hvilket sammen med kunderne giver en stor kontaktflade i hverdagen.

Hvem er du?

 • Stærk teknisk baggrund
 • Nogle års erfaring med service og/eller ledelse fra en lignende stilling i branchen
 • Kommunikerer klart og tydeligt med dine medarbejdere
 • Bidrager til et positivt arbejdsmiljø
 • Sørger for, at både du og dine medarbejdere lærer nyt og udvikler jer
 • Naturlig og målrettet leder
 • Motiveres af at skabe resultater og få det bedste frem i dine medarbejdere.

Som person er du udadvendt, selvkørende, proaktiv og samarbejdsorienteret. Struktur og detaljefokus falder dig naturligt, og du besidder et godt overblik. Du er en dygtig købmand og har økonomisk sans. Du trives i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, faglighed og kunder i fokus.

Vi tilbyder:

Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør, af tekniske installations- og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet. I Bravida har vi gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning og helbredssikring. Du får et job med frihed under ansvar i et team af dygtige kolleger, der står klar til at bakke op og støtte dig.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Michael Folman på email michael.folman@bravida.dk

Ansøgning:

Upload din ansøgning og cv på Bravidas hjemmeside. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

[132]

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.

Om Bravida:
Bravida er Nordens bedst etablerede leverandør af bæredygtige helhedsløsninger indenfor el, vs, ventilation og andre
tekniske funktioner i bygninger og anlæg. Vi har 12 000 medarbejdere og findes på omkring 180 lokationer i Sverige, Norge, Danmark og Finland. www.bravida.dk

URL til denne sidehttps://www.bravida.dk/job-i-bravida/ledige-job/?rmpage=job&rmjob=7102&rmlang=DK