Ansvarsbevidst og serviceminded chauffør

Tilføjet 1 uge siden
Ansøgningen slutter: October 15, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

DanHatch Denmark A/S søger en chauffør til kørsel med rugeæg og daggamle kyllinger fra vores rugeri i Vrå, Rugerivej 26, 9760 Vrå.

Om stillingen

Du vil blive en del af et chaufførteam med reference til Rugerichef Morten E. Christensen.

De primære arbejdsdage er mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Virksomheden tilbyder et introduktionsforløb, hvor du vil møde dine kommende kollegaer samt få en grundig introduktion til dine arbejdsopgaver. Motivation, vilje og åbenhed overfor oplæring er derfor en forudsætning.

Da virksomheden har strenge hygiejnekrav, må din husstand ikke have fjerkræ eller anden form for fugle, krybdyr (af enhver art) eller andet husdyrhold – bortset fra hund og kat.

Om dig

For at kunne varetage jobbet som chauffør i DanHatch er det en forudsætning, at du har:

  • Kørekort til kategorierne B, C, CE
  • Chaufføruddannelsesbevis
  • Førerkort til tachograf
  • Kompetencebevis til Dyretransport for førere og ledsagere jf. artikel 17, stk. 2 skal erhverves

I dit arbejde udviser du engagement, fleksibilitet og ordenssans. Som person er du målbevidst, selvmotiverende, ansvarsbevidst og besidder evnen til at arbejde fokuseret og struktureret. Du trives med at arbejde selvstændigt, men samtidig være en del af et team, hvor dialog og samarbejde har høj prioritet.

I arbejdet som chauffør vil du være DanHatchs ansigt udadtil og overfor vores kunder. Det falder dig naturligt at være positiv og serviceminded, og du trives med at have daglig kundekontakt.

Om os

DanHatch Denmark A/S er et datterselskab under DanHatch Group – en international koncern med forretningsområder inden for fjerkræ og svineproduktion. Koncernen har 80 års erfaring inden for fjerkræsektoren og ejes af de to førende danske grovvareselskaber Danish Agro og DLG. DanHatchs hovedaktiviteter er produktion og salg af rugeæg samt daggamle slagtekyllinger. Med rugerifaciliteter i Danmark, Polen, Finland og Frankrig er koncernen en af de største og mest effektive rugeri-aktører i Europa med en årlig produktion på 540 millioner rugeæg og 450 millioner daggamle slagtekyllinger. Koncernen har en omsætning på 1,1 mia. DKK og beskæftiger ca. 500 medarbejdere. Du kan læse mere om DanHatch på www.danhatch.dk

Interesseret?

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt ved at klikke på “Søg jobbet” herunder. I ansøgningen bedes du beskrive din motivation for at søge jobbet. Ansøgningsfristen er den 10. oktober 2022.

Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Morten E. Christensen på tlf. 29 20 57 05.