Bliv butikschef hos Deichmann i City 2 – spændende lederjob i Europas største skokæde

Tilføjet 3 uger siden
Ansøgningen slutter: September 30, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Har du lyst til et lederjob i Europas største skokæde?

Så bliv en del af Deichmann! Du får en stilling med en spændende hverdag, hvor du får stort ansvar og bliver en del af et dygtigt og engageret team.

Vi søger en butikschef til et vikariat i vores butik i City 2 med start den 1. oktober og foreløbig til udgangen af juli 2023.

Deichmann – førende på det europæiske marked

Hos Deichmann har vi et kæmpe udvalg af de nyeste skotrends til hele familien, i god kvalitet og til meget fordelagtige priser. I Danmark har vi 30 butikker – og nu har du muligheden for at blive en del af Deichmanns lederteam.

Vi har et stærkt koncept, som er det samme i alle vores butikker over hele Europa. Vi har ikke noget lager – alle størrelser er repræsenteret i butikken. Dette giver vores kunder mulighed for selv at finde den vare de ønsker.

Du keder dig aldrig

Som butikschef i Deichmann har du et meget alsidigt og travlt lederjob. Du tilbringer størstedelen af din tid i butikken, hvor du fungerer som rollemodel for dine medarbejdere og går foran.

Det er dig, som har det daglige ansvar for, at butikken altid er præsentabel, at der ydes excellent kundeservice til vores brede kundegrupper samt, at dine medarbejdere trives og du har fokus på deres videre udvikling.

Du har stor fokus på kundeservice og arbejder struktureret for at få alle opgaver løst med et smil. Du har ansvaret for, at budgettet overholdes og de givne mål for bl.a. omsætningen og mersalget nås, og du trives i en til tider travl hverdag.

Du tager ansvar

Du har muligvis allerede erfaring som butikschef, men det er ikke et krav. Du brænder for detailbranchen og er resultatorienteret, og du er ikke bange for selv at tage fat på de daglige opgaver. Du forstår vigtigheden i at lede dine ansatte igennem dagen på den mest strukturerede vis.

Du er godt rustet til jobbet, hvis du:

 • Har ledelseserfaring, gerne som butikschef, eller du har mod på at tage skridtet videre til butikschef
 • Er resultatorienteret og er vant til at arbejde med salgsmål
 • Er serviceminded og har fokus på at yde en god kundeservice
 • Er fleksibel, praktisk og en ”hands on” leder
 • Motiverer og engagerer dine medarbejdere ved at være positiv og gå foran som rollemodel

Vi tilbyder:

 • Et struktureret oplæringsforløb, så du bliver klædt ordentligt på til opgaverne
 • Løbende uddannelse igennem vores Deichmann Akademi program
 • En alsidig og afvekslende hverdag
 • Du bliver en del af en konceptstærk international virksomhed
 • Mulighed for at udvikle dig i din stilling og gøre videre karriere
 • Løn efter kvalifikationer plus bonusordning
 • Pensionsordning
 • Personalerabat

Læs mere: www.deichmann-jobs.dk

Hvordan søger du stillingen?

Vi glæder os til at høre fra dig! Ansøg gerne så hurtigt som muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Benyt linket.

Kontakt:

Du er velkommen til at kontakte træner Mia Breko mandag-fredag i dagtimerne på mobil 5221 5296, hvis du har spørgsmål.

DEICHMANN-koncernen er markedsleder i Europa og blev oprindelig grundlagt i Essen i 1913 af Heinrich Deichmann, og er den dag i dag en familiedrevet virksomhed med tredje generation ved roret. Virksomheden har gennem årene oplevet en kontinuerlig vækst, og er nu repræsenteret i 31 lande med mere end 4.200 butikker på verdensplan. Deichmann er en virksomhed, der under visionen ”Virksomheden skal tjene mennesket” går op i sine medarbejderes trivsel, fokuserer på ordentlige arbejdsvilkår for sine medarbejdere og samarbejdspartnerne, og ikke mindst at give kunderne moderigtige kvalitetssko til fornuftige priser. Dette opnås igennem direkte globalt indkøb, fladt hierarki, teamwork og en menneskeorienteret virksomhedskultur. Deichmann åbnede sin første butik i Danmark i 2003 og i Sverige i 2007. Vi kan tilbyde dig et spændende job med mulighed for både faglig og personlig udvikling. Læs mere på deichmann.com.

Kontaktperson

URL til denne side
https://www.deichmann-jobs.dk/job/?rmpage=job&rmjob=696&rmlang=DK