Business Application Director

Tilføjet 2 uger siden
Ansøgningen slutter: September 30, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Vores kunde, som har mere end 1000 ansatte, er en international produktionsvirksomhed med tydelig grøn profil, som igennem en lang årrække har leveret deres brancherettede produkter til mere end 30 lande.

Til nyoprettet stilling søger de en Business Application Director, som får ansvaret for et internationalt ERP team. Med reference til deres CIO skal du stå i spidsen for, at drive udvikling og implementering samt vedligeholdelse af det samlede landskab af forretningsapplikationer. Virksomheden er i en ekspansiv udvikling, hvilket løbende påvirker løsningens omfang og kompleksibilitet. Derfor skal du også designe og udvikle en roadmap, som er med til at sikre ensartet, gnidningsløse integration og konsolideringer af løsningerne.

Stillingen er beliggende på virksomheden hovedkontor i Midtjylland.

Din internationale rejse begynder nu!

Udfordringen

Du kommer til at indgå i et tværgående lederteam, som har det samlede strategisk ansvar for virksomhedens IT teknologiske udvikling, den løbende drift og sikring af optimal vidensdeling.

Succesen i stillingen skal sikres via din erfaring som leder af et applikationsteam samt viden om og interesse for ERP løsninger.
Virksomheden er i gang med en omfattende opdatering af deres AX løsning og det er dit ansvar at procesdeadlines overholdes, samt at sikre at de løbende udvidelser og konsolideringer er i drift rettidigt. Du få en betydningsfuld stilling, som kræver overblik og indblik, samtidig med, at du er i stand til, at udfordre og sparre med dit team – både omkring driftsmæssige og funktionelle områder herunder portofølgen af forretningskritiske systemer.
Virksomheden er åben og lyttende overfor lønsomme udvidelse, så du har gode muligheder for at påvirke stillingen og applikationerne.

Har du styrken til næste niveau?

Derfor skal du søge

Du får et attraktivt job i en vækstvirksomhed, som løbende evaluerer og effektuerer ekspansionsmuligheder, hvilket bidrager til en konstant udvikling af dine faglige såvel som personlige egenskaber.
Du får ansvar og indflydelse, samt rig mulighed for at tage ansvar. Det er op til dig !

  • Høj grad af indflydelse i et spændende internationalt miljø
  • En virksomhed med stor succes og i rivende udvikling
  • En flad og rummelig organisation, hvor humor og positiv indstilling er en vigtig del af hverdagen
  • Et stærkt værdigrundlag med fokus på medarbejdernes ligeværd
  • Vægt på medarbejdertrivsel med fleksibilitet, glæde og udvikling i jobbet
  • Attraktiv lønpakke, som til fulde matcher de stillede krav


Dine kompetencer

I dag anvender virksomheden Microsoft Dynamics AX med et større antal specialtilretninger. Det forventes derfor, at du har godt kendskab på forretningsniveau til både AX/365FO og tillægsløsninger til håndtering af f.eks. produktion, fragt, webshop, CRM mv.
Udover AX har du god forretningsmæssig viden om IT-anvendelse og en bred general IT interesse, indsigt og erfaring.
Du har min. 4 – 5 års erfaring med ledelse/projektledelse og ERP implementeringsprojekter. Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.
Det er et plus, hvis du har international erfaring og/eller arbejdet i et multikulturelt miljø.
Din erfaring og personlige egenskaber vægtes højere end din uddannelse og du har nok en relevant bachelor eller kandidatgrad.


Personligt
Du er udadvendt og energisk leder, som via din holistiske tilgang og veludviklede empati og menneskelig forståelse, evner at få det optimale ud at dit ERP team. Du kender betydningen af at reagere rettidig og sikre at de forretningskritiske applikationer konstant er i luften. Du drives af nysgerrighed både fagligt og personligt og brænder for ledelse. Du motiveres af og har evner til, at sætte dig ind i nye applikationer, som fremadrettet skal tilføres løsningen. Du kommunikerer ubesværet og kan formulere dig med gennemslagskraft på alle niveauer, samt videregive forretningsapplikationernes muligheder og begrænsninger. Du er omstillingsparat og trives med forandringer.
Du er åben og ærlig med en uformel omgangsform og du er vellidt både blandt ledere og dit team. 

Yderligere oplysninger

Tøv ikke med at kontakte Change Direction Seniorkonsulent Søren Glavind Bo på 26 71 11 44 eller sbo@changedirection.dk.  

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da vi holder samtalerne løbende.

Ref. nr.: SB-7200