Career Opportunities: IT-Process Specialist (7065)

Tilføjet 2 uger siden
Ansøgningen slutter: August 31, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Er du vores næste specialist, og er du klar til at blive en del af en af verdens førende SAP-partnere? Vi søger netop nu en IT-Process Specialist, som med sin viden om auditering og IT-sikkerhed, vil komme til at spille en central rolle i vores Managed Services.


Vores kunders digitale transformation
NTT DATA Business Solutions er i konstant udvikling, og vi arbejder målrettet med at understøtte vores kunders forretningsmæssige behov gennem innovative løsninger, blandt andet baseret på SAPs platform og en lang række omkringliggende teknologier. Vores services og løsninger spænder meget bredt, og vi har en stor kundeportefølje, som består af en lang række af Danmarks største virksomheder men også mellemstore og mindre virksomheder. 


Dine arbejdsopgaver
I denne stilling vil du spille en afgørende rolle i vores Managed Services område, hvor det bliver dit ansvar at udarbejde, implementere og auditere kontrollerne defineret i ISAE 3402 og ISO 27001. 


•    Du vil skulle forestå intern undervisning og rådgivning om forståelsen af kontrollerne, så vi sikrer vores compliance
•    Du står for løbende at auditere og rapportere på hændelser og afvigelser på de etablerede kontroller
•    Være daglig ”point of contact” i relation til den eksterne revision
•    Planlægge og indsamle beviser for overholdelse af kontroller i forbindelse med den eksterne revision

Vi forestiller os, at du:
•    Har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling
•    Erfaring med ISAE 3402 og gerne ISO 27001
•    Har en bachelor i informationssikkerhed eller tilsvarende
•    Har en grundlæggende teknisk forståelse og erfaring med it-drift og support
•    Fungerer i dag som intern auditor på IT-sikkerhed

Som person søger vi dig, der arbejder selvstændigt, detaljeret og struktureret. Du er en dygtig formidler både på dansk og engelsk i skrift og tale. Du forstår at overholde deadlines og trives i en dynamisk hverdag.


Hvad kan vi tilbyde dig
Du kommer til at arbejde sammen med en masse dygtige kollegaer i en uformel organisation præget af stort engagement. Vores kultur er præget af vækst og succes, og du får en spændende og afvekslende hverdag. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier. Vi ved, at vores medarbejdere er vores stærkeste ressource, og vi har derfor fokus på personlige udviklingsønsker og uddannelse.


Stillingen er tilknyttet vores kontor i Horsens. 


Vi glæder os til at høre fra dig!
Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send bare et par ord om dig selv sammen med dit CV – og du vil straks høre fra os.
 

Kontakt:

Hvis du synes ovenstående lyder interessant, så send et par ord om dig selv sammen med dit CV og vi vil vende tilbage hurtigt.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen eller NTT DATA Business Solutions som arbejdsplads, så er du velkommen til at kontakte mig.


Simone Hartmann Seidelin

E-Mail: Simone.Seidelin@nttdata.com 

We transform. SAP® solutions into Value

Bliv klogere på NTT DATA Business Solutions

NTT DATA Business Solutions er en international og fremadstormende IT-virksomhed og en af verdens førende SAP-partnere. Vi leverer alt fra rådgivning til implementering af SAP løsninger – inklusiv drift og support. I den nordiske region beskæftiger vi cirka 500 medarbejdere med base i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Og mens verden taler om digital transformation, er vi i fuld gang med at transformere os selv og vores kunder. Hos os er AI, AR, VR, IoT, robotics, droner, blockchainteknologi og 3D-print rå og reel virkelighed. De eksponentielle teknologier implementeres konstant bredere i løsningerne, og vi skal kunne dække det hele