Category Manager

Tilføjet 1 måned siden
Ansøgningen slutter: August 31, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Er du proaktiv, en teamplayer og er du stærk til strategisk indkøb – så er det dig vi leder efter!

Hos Körber Supply Chain DK oplever vi massiv vækst, og vi søger nu en Category Manager, der kan bidrage til videreudvikling af vores strategiske indkøbsfunktion. Vi søger en Category Manager som gerne har teknisk viden og som kan arbejde analytisk og proaktivt. Du får ansvaret for at drive og udvikle kategorien 3. parts maskiner, som indgår i vores systemer, og du vil blive involveret i løsning og leverandørvalg allerede i salgsfasen.

Skab målbare resultater igennem tæt internt og eksternt samarbejde:

  • Strategisk udvikling af ansvarlige kategorier
  • Sourcing af nye leverandører og produktgrupper
  • Projektforhandling samt forhandling af kontrakter og rammeaftaler
  • Tæt kommunikation med leverandører for at sikre kontinuerlig evaluering og vidensdeling
  • Forecasting til leverandører i sammenspil med S&OP processen
  • Bidrage til anvendelse af digitale værktøjer for proces optimering

Du tænker i helheder og bidrager til konkurrencedygtighed…

Fokus på trivsel, udvikling og markedsledende produkter i udvikling

Den rette kandidat tilbydes en spændende og central rolle i en virksomhed i vækst og med mulighed for at være i samspil med virksomheder worldvide. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og skabe dit eget job og dine evner og resultater vil være en vigtig del af vores succes.

Körber Supply Chain DK A/S er en innovativ arbejdsplads med en uformel kultur, hvor der blandt engagerede og kompetente kollegaer er en åben og ærlig dialog, der hver dag bidrager til gensidig udvikling og læring. Vores arbejdsmiljø er karakteriseret ved en høj grad af selvstændighed og ”frihed under ansvar” og vi forventer derfor, at det er helt naturligt for dig, at indgå og agere i et sådant miljø.

Ansøgning og spørgsmål

Har du lyst til at skabe dig en fremtid hos Körber Supply Chain DK A/S, så send os din ansøgning vedlagt CV allerede nu. Vi har ikke ansøgningsfrist på denne stilling, men tager løbende kandidater ind i rekrutteringsprocessen og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Charlotte Møller Damgaard på +45 4199 0926

Körber Supply Chain is a Business Area of Körber, an international technology group with around 10,000 employees and more than 100 locations worldwide. At Körber Supply Chain, we have a broad range of proven supply chain solutions to fit our customers’ size, business strategy and appetite for growth. Our customers conquer the complexity of the supply chain thanks to our portfolio that includes software, automation, voice solutions, robotics and material handling – plus the systems integration expertise to tie it all together. Körber helps to manage the supply chain as a competitive advantage.