Chauffør til sygevikariat i Bydækkende Bibliotekslogistik

Ansøgningen slutter: October 15, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Vi mangler lige nu en chauffør til Bydækkende Bibliotekslogistik, som er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Du indgår i Bydækkende Bibliotekslogistiks kørselsgruppe på 3 chauffører, hvor du deltager i den daglige kørsel mellem Københavns Biblioteker og vores centralsortering i Albertslund. Derudover kan der forekomme andet forefaldende arbejde i vores bogsorteringshal. Arbejdsstedet er Djursvang 7C, 2620 Albertslund.

Arbejdet er fysisk krævende og består fortrinsvis af

• kørsel med bøger og andre materialer til Københavns 20 biblioteker i særligt indrettede last- og varebiler
  • håndtering af biblioteksmaterialer, herunder sortering, pakning og transport med sækkevogn

Arbejdstiden ligger lige nu i tidsrummet mellem kl. 5.00-12.30. Der er ikke p.t. arbejde i weekenden, men der vil fremadrettet kunne forekomme weekendarbejde. Du skal også være opmærksom på, at arbejdstiderne kan variere ved ferie og sygdom. Så det er nødvendigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider.

Vi forventer, at du har en stærk fysik, er mødestabil, imødekommende, samarbejdsvillig, pligtopfyldende og løsningsorienteret, og at du kan tage det stille og roligt, også når der er travlt.

Endvidere har du

• førerbevis til kategori C, EU-føreruddannelsesbevis og fartskriverkort
  • rimeligt kendskab til det storkøbenhavnske område
  • kendskab til it på brugerniveau, da vi bruger Microsoft Office-pakken til intern kommunikation

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen, og arbejdstiden ligger på hverdage i tidsrummet mellem kl. 5.00-12.30. Vikariat er ledigt per dags dato 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst med Københavns Kommune efter principperne i Ny Løn.

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Kim Sørensen på 2028 1742.

Søg via linket senest tirsdag den 4. oktober 2022
Vi forventer at holde løbende samtaler og senest 1 uge efter ansøgningsfrist.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.