Chefkonsulent til IT-drift

Tilføjet 2 uger siden
Ansøgningen slutter: August 31, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Er du ekspert i it-drift og har du lyst til at rådgive SKI’s kunder til at få de rigtige aftaler med markedets it-drift-leverandører? Har du viden og erfaring fra markedet omkring drift af it, så er det dig, vi søger til vores kundeteam.

Til november 2022 træder en ny version af SKI’s aftale på it-drift i kraft. Aftalen kommer til at rumme en bred portefølje af it-drift- og cloud-kapacitet, samtidig med at en række ydelser knytter sig til aftalen, som fx IT-sikkerhed, service management og konsulentydelser.

Aftalen dækker bredt, og vores kunder har et stort behov for at få hjælp til at oversætte deres behov på området til de kapaciteter og ydelser, som leverandørerne kan levere. Det behov skal du være med til at imødegå, så vi vil gerne have dig med ombord hurtigst muligt for at forberede idriftsættelsen af den nye aftale og samtidig sikre, at den får en god start.

SKI udvikler indkøbsaftaler for hele den offentlige sektor. Aftalerne dækker alt fra genbrugshjælpemidler over it-konsulenter og software til kontorartikler og vejsalt, og hjælper det offentlige med at købe effektivt og professionelt ind, så der bliver råd til mere velfærd. Særligt på it-området kan det være en udfordring for hele den offentlige sektor at følge med og investere fornuftigt. Mange offentlige myndigheder og virksomheder oplever et stigende pres for hurtigt at kunne tilpasse deres it-løsninger – og det har vi brug for din hjælp til.

SKI’s kundeteam er en integreret del af SKI’s kunde og leverandørservice (KLS), der består af 50 medarbejdere, som alle har ansvar for at servicere SKI’s offentlige kunder og samarbejdspartnere. I kundeteamet er vi 13 kolleger og som vores nye kollega får du en travl og spændende hverdag og bliver en del af et team med høj faglighed, der samarbejder tæt om opgaverne.

Som chefkonsulent i SKI… 

 • Er du opsøgende over for SKI’s kunder, leverandører og konsulenthuse og sikrer, at markedet kender SKI’s nye aftale på it-drift, hvordan kunder og leverandører kan bruge den, og hjælper leverandørerne til at komme på aftalen.
 • Rådgiver du vores kunder, når de har brug for hjælp til deres indkøb.
 • Vedligeholder du – gennem den tætte kontakt til markedets leverandører – dit og SKI’s kendskab til de tekniske løsninger og deres tilgængelighed i markedet.
 • Formår du at udvikle samarbejdsrelationer med SKI’s kunder, leverandører og konsulenthuse med udgangspunkt i vores pallet af rammeaftaler på it-området.
 • Sikre du – via den opsøgende indsats overfor kunderne, at vi kender deres planer på området, så vi er klar til at bistå, når der er behov for det.

Vi forestiller os, at du…

 • Kommer fra en rolle som sælger/Tech-Sales hos en privat virksomhed
 • Har et dybt kendskab til it – særligt it-drift.
 • Ideelt set også har en baggrund inden for offentlig it.
 • På en troværdig og tillidsvækkende måde kan skabe dialog
 • Har en bred viden inden for komplekse it-services og motiveres af at omsætte den til gavn for vores kunder.
 • Har evnen, nysgerrigheden og lysten til at udfordre og være opsøgende over for kunder og samarbejdspartnere.

Om SKI

Hvert år køber den offentlige sektor ind for ca. 380 mia. kr. hos private virksomheder, og ca. 3 pct. af indkøbene sker på SKI-aftaler. SKI’s 145 medarbejdere hjælper stat, kommuner og regioner med at effektivisere og professionalisere indkøbet. Målet er at sikre god kvalitet og ordentlige købsvilkår – til bedre priser og betingelser, end den enkelte, offentlige organisation kan opnå på egen hånd.

SKI er en arbejdsplads med højt til loftet og en uformel omgangstone – og med stor fleksibilitet, der går begge veje. Af og til har vi brug for, at du træder til uden for almindelig arbejdstid, og vi giver plads til, at du også kan få privat- og arbejdsliv til at hænge fornuftigt sammen.

Vi bor i Valby i nye, moderne lokaler, som vi flyttede ind i sidste sommer.

Vi lægger stor vægt på at tage godt imod dig, og der er masser af hjælp at hente både hos dine kolleger og hos din ’buddy’, som vil hjælpe med at onboarde dig – både i forhold det faglige og det sociale.

 Løn og ansættelsesvilkår

 Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inklusiv pension, sundhedsforsikring, kantineordning og andre gode personalegoder. Lønpakken sammensættes efter kvalifikationer.

 Ansøgningsfristen er den 28. august 2022 og vi afholder samtaler i uge 36 og 37. 

 Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

 Vil du vide mere?

 Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kundechef Mickey Abben Johansen på 4023 4117 eller Chefkonsulent Allan Schiellerup Bager på 2127 0827.

 Ansøgninger modtages kun via jobopslaget.