DR søger Head of digital distribution og partnerskaber

Tilføjet 1 uge siden
Ansøgningen slutter: April 5, 2023
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Vil du hjælpe med at sikre, at danskerne også i fremtiden let kan finde DR’s public service indhold? 

Velkommen i DR 

I DR er vores mission at samle danskerne om det vigtige. I en digital virkelighed spiller arbejdet med digital distribution en afgørende rolle for at sikre, at danskerne kan finde og opdage public service-indhold. Derfor søger vi en strategisk, analytisk og samarbejdsstærk Head of digital distribution, der kan drive og udvikle DR’s arbejde med digital distribution.  

Den digitale udvikling stiller krav til DR’s digitale distribution 

For at sikre public service-tilbud til alle danskere, skal DR følge med medieudviklingen og gøre vores tilbud tilgængeligt, så det understøtter et digitalt medieforbrug. 

Medieudviklingen stiller helt nye krav til måden, DR arbejder med at gøre vores tilbud tilgængeligt. Danskerne bliver i en digital virkelighed ikke automatisk præsenteret for dansk indhold og DR’s tilbud. Adgangen til det danske indhold er i stigende grad styret af internationale techgiganter, som ejer både appstores og andre distributionsplatforme.  

Tæt samarbejde med ledelsen og eksterne distributører 

Som head of digital distribution bliver du en del af DR Bruger, Marked og Publicering (BMP). Du vil komme til at referere til underdirektøren i BMP. 

Du skal i stillingen være i tæt kontakt med mediedistributører, varetage eksisterende partnerskaber og skabe nye partnerskaber med digitale distributører. 

Du får en varieret og alsidig opgaveportefølje, hvor du bl.a. skal: 

  • skabe og opretholde kontakt og partnerskaber med særligt digitale distributører 
  • identificere muligheder og udfordringer for DR blandt digitale distributører, så DR kan sikre produktudvikling af digitale produkter mhp. at kunne distribueres på de platforme, styresystemer og lignende, hvor DR gerne vil være til stede med apps og/eller indhold. 
  • bidrage til arbejdet med at sikre, at DR’s indhold er synligt og får fremtrædende placeringer på digitale distributionsplatforme. 

Vi forventer, at du: 

  • har stærk forretningsstrategisk forståelse, herunder solid erfaring med interessenthåndtering og strategiske partnerskaber 
  • har indsigt i digital distribution af medieindhold og et godt blik for den digitale udvikling 
  • har forståelse af de teknologier og distributionskanaler, der påvirker DR’s muligheder for at udkomme digitalt 
  • er en do’er, der er selvstændig og trives med ansvar i en travl hverdag med korte deadlines og højt tempo 
  • er lydhør og besidder stærke samarbejdsevner  

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til mediebranchen.  

Om Bruger, Marked og Publicering (BMP) 

Med afsæt i DR’s virksomhedsstrategi, brugernes behov og udviklingstendenser i mediemarkedet sætter direktørområdet Bruger, Marked og Publicering (BMP) den overordnede retning for DR’s indhold og brugerindgange. Direktørområdet har herunder ansvaret for publicering, eksponering og distribution, som tilsammen skal bidrage til, at DR’s indhold har den gennemslagskraft, der skal til for at løfte public service-ambitionerne inden for demokrati, kultur og fællesskaber.  

Interesseret? 

Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt Julie Lungholt, underdirektør i BMP, på julu@dr.dk/28549623. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Søg ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side. 

Ansøgningsfristen er 5. april 2023. Der indkaldes til samtaler løbende. 

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge. 

Du kommer til at arbejde i DR Byen. 

Vi glæder os til at høre fra dig.