Frontend udvikler til web og app med erfaring i brugerrejser

Tilføjet 2 uger siden
Ansøgningen slutter: August 31, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

I en nyoprettet stilling har vi brug for dig der kan designe den bedste brugeroplevelse for vores studie- og unge medlemmer, på tværs af website og app.

I IDA arbejder vi på at skabe en sammenhæng for vores studiemedlemmer, mellem de produkter IDA tilbyder, og de brands vi repræsenterer, på tværs af digitale platforme. Vi skal optimere den digitale brugerrejse og styrke brugeroplevelsen på tværs af websites og app. Og det er her du kommer ind i billedet.

Du skal gentænke den digitale interaktion med vores studiemedlemmer – på vores website og i vores app HelloFellow. Du kommer primært til at stå for frontend udvikling og performance-optimering, men vi forventer du har en god forståelse for backend arbejde, samt design og UX.

Du vil få et tæt samarbejde med vores Brand Manager og Digital Lead, hvor I sammen skal sikre digitale konverteringer og performance.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • At optimere brugerrejsen og effektivisere studerende.ida.dk
 • At bidrage til bedre integration mellem website og app
 • At udvikle og integrere nye sites, der skal understøtte den samlede digitale brugeroplevelse
 • At skabe en samlet digital brandforståelse på tværs af IDAs produkter og brands i relation til Ungeområdet

Du har erfaring med:

 • Responsive webdesign og optimering til mobil
 • WordPress
 • Konverteringsoptimering af websites
 • Projektledelse
 • Porteføljestyring

Vi har brug en person, der kan genkende sig i:

 • At udføre sit arbejde effektivt og med blik for den ønskede virkning
 • At tænke ud over sit eget ansvarsområde og handle hurtigt på udfordringer
 • At være videbegærlig og interesseret i at lære nyt
 • At fokusere på og prioritere målet

 Om os

IDA er mere end en fagforening. IDA skaber sammenhænge i arbejdslivet, så endnu mere dansk ingeniørkunst, it-udvikling og naturvidenskab ser dagens lys. I de værdimæssige højere luftlag har vi et benhårdt princip om, at vi med udgangspunkt i viden om mennesker, skaber fleksible arbejdsliv, der giver vores medlemmer de vilkår, som passer bedst muligt til den enkelte.

Du bliver en del af vores dygtige og kreative ungeafdeling på 15 mennesker, der styrer alt fra medlemshvervning, SO-ME, projektledelse og Telemarketing til annoncering og virksomhedskontakt. Vi sætter pris på et uformelt miljø med stærke ambitiøse kolleger, som ikke går af vejen for et godt grin.

Det får du i IDA

I IDA er vi en skøn blanding af familiefolk og studerende, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder alle for kommunikation og markedsføring, der appellerer bredt, og derfor håber vi også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Vi har flextidsordning og arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og efter opgavebehov. Det betyder også, at vi som ansatte både brænder for at skabe værdi for vores medlemmer, brugere og kollegaer, men stadig kan nå hjem og hente børn – eller komme med til fredagsbaren i naboafdelingen.

Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til afdelingschef for Ungeområdet Peter Borup torsdag den 4. august mellem kl. 9 – 11 eller tirsdag den 9. august mellem kl. 13 – 15 på +45 20 65 75 90.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at læse din ansøgning! Vores ansøgningsfrist er søndag d. 14. august 2022.

Vi afholder første samtaler fredag den 19. august og anden samtale tirsdag d. 23. august. Kommer du videre til anden samtale vil du forud for samtalen skulle foretage en personlighedstest og en caseopgave.

Ansættelsen ønskes besættes senest 1. oktober.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. e-mail eller lignende. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.Printvenlig versionSend ansøgning