IT-medarbejder til intern IT i Erhvervshus Midtjylland

Tilføjet 2 uger siden
Ansøgningen slutter: August 31, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Er du frisk på at hjælpe kollegaerne med de daglige udfordringer og opgaver samt yde verdensklasse IT-support? Så er du måske vores nye kollega, som vi søger til Danmarks mest slagkraftige erhvervsudviklingsmiljø.

Vi har travlt for tiden, fordi vi bl.a. er i fuld gang med at udrulle det landsdækkende virksomhedsprogram, med et samlet budget på 600 mio. kr. Derfor er det blandt andet vigtigt for os at vores interne IT-support er hurtig og effektiv. 

Om jobbet

Dine primære opgaver vil være daglig support til ca. 80 kollegaer fordelt på vores tre kontorer i hhv. Aarhus, Herning og Horsens. Dine opgaver vil være afvekslende og vil omfatte bl.a. Office 365, interne systemer, telefoni, pc, printer, mobilt udstyr, klargøring og installation af nye brugere og arbejdspladser. Du vil desuden blive superbruger på en række interne systemer og deltage i et samarbejdet med leverandører og andre Erhvervshuse.
Du vil indgå i vores IT-team, som i samarbejde med vores IT-leverandører varetager alle vores IT-opgaver, som spænder fagligt bredt.

Vi søger én som…

  • … er smilende og let omgængelig
  • … altid gerne vil hjælpe (og gerne svarer på de samme spørgsmål flere gange)
  • … er lærenem og er frisk på nye udfordringer
  • … arbejder struktureret, selvstændigt og grundigt

Faglige kvalifikationer

Du har stor interesse for og bredt kendskab til IT generelt samt et indgående kendskab til Windows 10, Office 365, AD- og Office 365-brugeradministration.
Du er nysgerrig på og i stand til at sætte dig ind i nye systemer og bidrage til et samarbejde for at sparre om, optimere og udvikle systemerne.
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med f.eks. Sharepoint, Intune, PowerBI, msSQL, mySQL, GPO, Azure AD, PowerShell samt erfaring med databehandling og opbygning af rapporter i Excel, men det er ikke et krav med erfaring, vi kan også lærer dig mange systemer.

Din baggrund

Du kan både være erfaren, men du kan også være helt nyuddannet.
Af uddannesele er der mange forskellige vinkler til jobbet, du kan være IT-Supporter, datamatiker, eller noget helt andet, det vigtigste er at du har lyst til hjælpe dine mange nye kollegaer.

Vi tilbyder…

  • … en 37 timers stilling på en spændende arbejdsplads
  • … afvekslende opgaver og faglige udfordringer
  • … en hverdag med gode kollegaer og godt humør
  • … løn efter kvalifikationer

Arbejdssted

Vores kontor i Aarhus, Åbogade 15, 8200 Aahus N.

Tiltrædelse

Snarest muligt – efter nærmere aftale. 

Ansøgning 

Send din ansøgning og tilhørende CV via linket nedenfor.
Ansøgningsfrist til stillingen er den 8. august kl. 12.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-ansvarlig Morten Hjuler på telefon 22989376 eller økonomichef Casper Steenfeldt-Møller på telefon 42408040.