IT- & Proceschef

Tilføjet 2 uger siden
Ansøgningen slutter: August 31, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Har du lyst til at styre og lede softwareudvikling, IT-drift samt systemeffektivisering? Som IT– og proceschef leder du førnævnte afdelinger samt deltager i Beierholms chefgruppe.

Softwareudvikling, IT-drift og systemeffektivisering

Som ansvarlig for IT & Proces afdelingen, der står for den samlede drift og udvikling af IT for knapt 1.500 medarbejdere fordelt over hele landet, skal du arbejde på baggrund af en overordnet strategiplan. De konkrete arbejdsopgaver vil, foruden ledelse af IT-organisationen, blandt andre være:

  • Udbygning og udvikling af organisationens projektledelseskapacitet og implementering af samme
  • Understøttelse af den fortsatte ekspansion (opkøb)
  • Fortsat udvikling af BeJour platformen
  • Sikring af en optimal idrifttagning af udviklingsprojekter
  • Fortsat udvikling og effektivisering af revisionsprocessen gennem IT
  • Udbygning af supportfunktionen som følge af øget behov

De væsentligste udfordringer i stillingen omhandler ledelsen af de forandringer, som du vil være med til at implementere. Herunder at forbedre evnen til at gennemføre projekter og implementere nye systemer i en organisation med mange væsentlige stakeholders.

Involverende og løsningsorienteret leder

Til stillingen søges en stærk leder, der har erfaring med implementering af projektledelsesmodeller og før har arbejdet i en større organisation og haft ledelse af ledere. Derudover evner du at skabe et godt samarbejdsklima såvel internt i egen afdeling som udadtil mod resten af organisationen. Du skal kunne lede såvel udviklings- som driftsmedarbejdere og have en stærk holdning til, hvorledes I som team kommer mest optimalt frem til målet. Det er væsentligt, at du kan trives og gebærde dig i en partnerejet og -ledet organisation. Der er mange stærke meninger og mange stakeholders, hvorfor din evne til at kommunikere strategien og stå på mål for dine beslutninger vil blive værdsat.

En del af noget større

Som IT- og proceschef med titel af lokal partner, vil du blive en del af fællesfunktionernes chefgruppe i Beierholm. En virksomhed i rivende udvikling og et prisbelønnet arbejdsmiljø. Beierholm har igennem de seneste mange år været på én lang vækstrejse og fortsætter ekspansionen. Desuden er Beierholm en virksomhed i en branche, der undergår en rivende udvikling. Kravene til øget digitalisering og effektivisering er enorme i branchen. Således også for Beierholm, der har indtaget en plads som den førende rådgivnings- og revisionsvirksomhed for små og mellemstore virksomheder i Danmark. I rollen som IT- og proceschef vil du komme til at være en væsentlig driver for den fortsatte udvikling og vækst. Arbejdsstedet vil være i Aalborg.

Interesseret?

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Søren Krogstrup på telefon +45 28 44 33 33. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Beierholm

Beierholm er en 100% danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed med 1.491 medarbejdere i den landsdækkende organisation, som omfatter 34 kontorer i hele landet. Selskabet er ultimativt ejet af selskabets 134 partnere. Beierholm tilbyder hele paletten af revisions- og rådgivningsydelser: fra bogføring, rapportering, revision og udarbejdelse af regnskaber til rådgivning i forbindelse med opstart, vækst, konsolidering og salg, med særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Aalborg
Reference: 2210.232
Virksomhed: Beierholm