IT Project Manager

Tilføjet 2 uger siden
Ansøgningen slutter: October 15, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Har du din IT-projektleder værktøjskasse i orden, og kunne du tænke dig at være aktiv drivkraft i digitalisering af bilbranchen, som er under kraftig forandring i disse år? Så tøv ikke med at læse videre.

” I rollen som IT Project Manager kommer du til at lede projekter og drive forandringer, der moderniserer vores applikations-systemlandskab og måden vi arbejder på. Du bliver ansvarlig for en del af et større program, som bl.a. omhandler nye og innovative løsninger i en foranderlig verden, hvor det gælder om at holde bilen på sporet, selv om der bliver kørt stærkt.”
– Michael Enk, CIO i K.W. Bruun Import A/S

Velkommen til K.W. Bruun Koncernen 
K.W. Bruun Import A/S har en årlig omsætning på 11 mia. kr. og står bl.a. bag importen af biler, reservedele og tilbehør af mærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige samt Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Fiat Professional i Danmark. Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på konstant at forny vores vej til succes.

Din rolle som IT Project Manager

Du kommer til at arbejde som projektleder i et dynamisk miljø, hvor teknisk kompleksitet og omfang varierer fra projekt til projekt. Du får en central rolle i at drive processen fra idé til færdigt projekt, når forretningens ønsker og krav skal prioriteres og oversættes til konkrete tekniske IT-løsninger, og du bliver ansvarlig for at eksekvere og idriftsætte projekterne, gerne med agile principper, dokumenteret og til aftalt kvalitet, tid og økonomi.

Dine primære arbejdsopgaver og succeskriterier bliver, at du:

  • navigerer som en fisk i vandet i både agile og mere traditionelt drevne projekter og med flere projekter i gang samtidig.
  • selvstændigt leder projekter og projektdeltagere, faciliterer møder, workshops mv. og motiverer til effektiv opgaveløsning ved inddragelse og personligt engagement.
  • løbende prioriterer, rapporterer og kommunikerer projekt- og opgavestatus og proaktivt håndterer risici.

Om dig

Vi forestiller os, at du har flere års dokumenteret erfaring som IT-projektleder med fokus på applikationsudvikling. Derudover har du formentlig en relevant teoretisk uddannelse og er certificeret projektleder (IPMA, PRINCE2 eller PMI) med godt kendskab til agile metoder og Scrum.

Du trives med at tage ansvar og selvstændigt drive IT-projekter med høj kompleksitet, hvor du bidrager til at nedbryde tekniske problemstillinger til opgaver, der kan eksekveres på.

Du arbejder struktureret og vedholdende, og du er dygtig til at prioritere og tilpasse din indsats til opgaver af forskellig karakter. Endelig kommunikerer du klart og tydeligt og er god til at samarbejde på alle niveauer.

Vi tilbyder

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start! Derfor tilbyder vi naturligvis et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger. Derudover bliver du en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling. 

Vi er gode til at dyrke sammenholdet gennem diverse sociale arrangementer såsom events, foredrag, torsdagsbar og en vinklub – og til morgenmad og frokost bliver vi forkælet af Meyers Kantiner. Du bliver naturligvis også omfattet af vores pensions- og sundhedssikring hos PFA, vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt andre medarbejdergoder.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget, så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at søge. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CIO, Michael Enk på telefon 6041 3939 eller mail mie@kwbruun.dk. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi ser frem til at høre fra dig!