Plantefaglig rådgiver

Tilføjet 1 uge siden
Ansøgningen slutter: October 15, 2022
Ansøg nu

Ansøg om dette job

Stillings beskrivelse

Hos Agrovi har vi et klart mål om at være frontløber i udviklingen af et bæredygtigt og klimavenligt landbrug – nationalt såvel som internationalt.

Er du træt af skemaer og indberetninger, og drømmer du om et job, hvor du kan sætte din plantefaglige viden i spil hver dag? Har du også interesse for pløjefri dyrkning og udviklingen af et klimavenligt landbrug? Så er du måske Agrovis nye plantefaglige rådgiver. Vi søger en medarbejder, der fagligt kan supportere vores samarbejde med Agreena i arbejdet med landbrugets salg af klimakreditter.

Agrovi tilbyder et job hvor du har stor indflydelse på planlægningen af eget arbejde. Vi er en uformel arbejdsplads med opmærksomme, hjælpsomme kollegaer med let til smil og med et godt sammenhold. Vi tilbyder en selvstændig alsidig stilling med fokus på fagligheden. Du vil have rig mulighed for løbende at holde dig opdateret med den nyeste viden inden for planteavl og pløjefrie dyrkningssystemer. Din primære arbejdsplads bliver i København, hvor du skal understøtte Agreena med plantefaglig viden, dog vil du også have et par dage om ugen som planteavlskonsulent på Agrovis kontor i Hillerød.

Dine ansvarsområder vil være at bistå Agreena med faglig viden om planteavl, eksempelvis fordele og ulemper ved forskellige dykningssystemer, jordbonitet og jordbearbejdning, viden om planter, maskiner og juridiske forhold i forbindelse med produktionen.

Du kommer primært til at arbejde med:

  • Plantefaglig rådgivning i forbindelses med forretningsudvikling af salg af klimakreditter fra landbruget
  • Vidensdeling af de nyeste regler og metoder inden for planteavl
  • Løsninger på pragmatiske problemstillinger i forbindelse med klimakreditter og landmænds omlægningen til regenerativt landbrug

Du kendetegnes som udadvendt og serviceminded. Du er fleksibel og struktureret, samt god til at skabe et overblik i din hverdag. Du har et stort engagement og trives med en kombination af ad hoc og rutinemæssige spændende opgaver. Det er vigtigt at du kan lide at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor engelsk en del af kommunikationen.

Derudover har du:

  • Erfaring med rådgivning inden for pløjefri dyrkning
  • Solid erfaring med rådgivning inden for planteavl
  • Viden om klimaforandringer generelt, og i forhold til landbrug
  • Interesse for klimakreditter
  • Kan kommunikere på engelsk i skrift og tale

Praktiske informationer

Ansættelsesstart er hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer, men der er mulighed for en deltidsstilling til den helt rigtige kandidat. Arbejdspladsen er hos Agreena i København med enkelte dage på Agrovis kontor i Hillerød.

Du er velkommen til at kontakte planteavlschef Hans Henrik Fredsted på 2010 0096 eller hhf@agrovi.dk for yderligere information om stillingen. Du kan også læse mere om os på www.agrovi.dk. Send os din ansøgning mærket ”Plantefaglig rådgiver” til mail: job@agrovi.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!


Agrovi er en alsidig virksomhed der leverer vi service og rådgivning til landmænd, landboere og andre erhvervsdrivende. Vi tilbyder en række forskellige ydelser der blandt andet inkluderer økonomisk rådgivning, revision, planteavlsrådgivning, rådgivning om biodiversitet, jura og ejendomshandel. Agrovi har 4 filialer fordelt på Sjælland og Falster, og samarbejder med diverse virksomheder inden for landbrug, natur og klima.

Agreena er Europas første udbyder af kulstof klimakreditter og et internationalt anerkendt program for carbon farming. Agreena tilbyder løsninger til et mere klimavenlig og finansielt bæredygtigt landbrug, som facilitator for salget af landmænds optjente klimakreditter gennem deres omlægning til regenerativt landbrug.