RPA Udvikler (Genopslag)

Tilføjet 1 måned siden
Ansøgningen slutter: August 31, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

med interesse for automation teknologier hos DSB.

Er du entusiastisk omkring at arbejde med procesoptimering samt automatisering, og vil du bidrage til et sammenhængende og grønnere Danmark? Så er du måske vores nye kollega…

Vær med, når vi hver dag hjælper mere end 500.000 mennesker med deres rejse. På et år har mere end halvdelen af alle danskere kørt med os. Vores formål er at skabe plads til alle på rejsen mod det bæredygtige. Og med afsæt i formålet er vi i fuld gang med at skabe en bæredygtig kollektiv transport, der afhjælper den øgede trængselsproblematik. Vi står over for nogle spændende år, hvor den kollektive transport undergår store transformationer. Der investeres massivt i infrastrukturen og materiellet, herunder blandt andet elektrificering af jernbanen, og Fremtidens S-bane. Effektivisering og digitalisering af vores forretning er centralt for at lykkedes, og automatisering af arbejdsgangene er derfor en vigtig løftestang i denne opgave. I DSB Automation leder vi efter en udvikler med solide evner indenfor Robotic Process Automation (RPA) og med interesse for mere komplekse automation teknologier, såsom Machine Learning og AI.

Vi tilbyder et udfordrende og varierende job sammen med dygtige og entusiastiske kolleger

Siden 2017 har DSB arbejdet med RPA, og i 2019 blev kompetencerne samlet i afdelingen ”Automation”. I løbet af denne periode har vi udviklet vores RPA-løsning ud fra et Proof-of-Concept til en solid platform. Vi har i dag automatiseret mere end 42 processer og leveret mere end 70.000 timer tilbage til forretningen og vores kunder. Det kan mærkes på kundetilfredsheden, sagsbehandlingstiden, kvaliteten af vores leverancer og glæden fra vores kolleger, der til daglig arbejder sammen med vores digitale hjælpere. Vi arbejder agilt og i sprint efter Scrum-setup. Vidensdeling er essentielt for teamet og vores leverancer. Med udgangspunkt i DevOps står vi både for udviklingen såvel driften af vores løsninger. Humor og feedback er nøgleord i vores dagligdag. En god dag er, hvor vi griner, imens vi dygtiggør os. Teamet består af entusiastiske kolleger, der har forskellige baggrunde, og vi er alle entusiastiske om innovative løsninger, der støtter vores kolleger og kunder, der hvor det virkelig gør en forskel.

Vi digitaliserer DSB – en proces ad gangen.

Automations-teamet har en særlig placering og adgang til hele virksomheden. Vi har fingeren på pulsen, bliver inddraget i forretningen og er tæt på direktionen. Jobbet giver dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og du vil på daglig basis indgå i et eller flere teams, hvor du sparrer med erfarne kolleger, som alle har kunden i fokus.

Din profil

Som menneske sætter du samarbejdet i fokus, du overholder aftaler, og positivt stiller spørgsmål og kommer med initiativrige forbedringsideer. Du er passioneret og nysgerrig omkring automatisering og effektivisering. Du motiveres desuden af, at udvikle gode og effektive løsninger der skaber værdi i hverdagen for slutbrugeren.

Din baggrund

 • Du har solide kompetencer indenfor IT – både på data og applikationssiden. Derudover er det vigtigt at du sammen med teamet tager ansvar for opgaverne samt har en struktureret tilgang til dit arbejde. Specifikt forestiller vi os, at
 • Du har sans IT og kendskab til, eller erfaring med, SQL-databaser, have udviklet i VB.net/C# i .NET, JAVA eller lignende samt brug af Webservices såsom REST/SOAP til at oprette API forbindelse til andre systemer.
 • Du har viden om UiPath, Blueprism eller lignende RPA-software
 • Du er i stand til at udvikle løsninger, hvor fokus er på at lave genbrugelige funktionaliteter eller metoder, som kan bruges på tværs af projekter.
 • Du arbejder struktureret med at debugge kode og opsætte fejlhåndtering for at sikre en solid løsning.
 • Du er generelt nysgerrig og har en fortid der gør at du nemt kan lære og sætte dig ind i nye systemer.
 • Det er vigtigt for dig at deltage engageret i diskussioner om såvel tekniske som forretningsmæssige muligheder.
 • Du ved at dine løsninger skal leve uden for meget indblanding og sikre dig derfor stabilitet og fyldestgørende dokumentation således løsningen kan driftes af alle udviklerne.
 • Du formår at sætte dig i kundens sted og stille de nødvendige spørgsmål for at kunne levere den bedst mulige løsning
 • Du har en god forståelse for dansk og kan kommunikere internt på dansk. 

Herudover ser vi gerne, at du genkender dig selv i følgende

 • Er god til at skabe tillidsfulde relationer
 • Du går op i personlig udvikling samt i at udvikle teamet og DSB
 • Er villig til at påtage dig en ledende rolle både i faglige og sociale sammenhænge
 • Gode engelskkompetencer i skrift og tale
 • En nysgerrighed i forhold til at opsøge nye teknologiske muligheder

Du nytænker arbejdsgange og byder ind med løsninger, der kan bidrage til bedre ressourceudnyttelse og effektivisering. Du er handledygtig, og vant til at arbejde med drift og forbedringer til løsninger. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra et sted der ligeledes har arbejdet med automatisering af administrative processer. Ligesom det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med machine learning eller anden AI teknologi.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales efter kvalifikationer, og dit arbejdssted er DSB’s hovedkontor i Taastrup. Vi lægger vægt på vores medarbejderes trivsel og tilbyder vores medarbejdere en række medarbejdergoder – kantineordning, fordelagtige rejsemuligheder med DSB for dig og din familie, sundhedsforsikring med både forebyggelses- og behandlingstilbud, mulighed for adgang til vores eget fitnesslokale og et fordelagtigt medlemskab hos Fitness World. Som ny medarbejder i DSB får du ikke blot et nyt job, du bliver også en del af et stort fællesskab. Vi lægger vægt på vores medarbejderes trivsel og udvikling, og værdsætter vores mangfoldige organisationskultur.

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV vedlagt dine eksamenspapirer og andre relevante bilag snarest og senest den 28. juli 2022. Der indkaldes løbende til samtaler. Har du spørgsmål, så kontakt Kim Petersen på 2468 2310.

Vi ser frem til at læse om dig og de erfaringer, du har gjort dig.