Scrum Master til Telenors erhvervsdivision

Tilføjet 1 måned siden
Ansøgningen slutter: August 31, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

I Business Simplification & Digitization er vi en del af Telenor Erhverv der gør den digitale omstilling simpel og tryg for virksomheder. Vores formål er at simplificere og effektivisere vores B2B-forretning, i en verden, der aldrig står stille. Som vores nye Scrum Master bliver en af dine kerneopgaver at planlægge, koordinere og eksekvere ud fra et agilt mindset. Hvis du er skarp i de agile værktøjer, har et kommercielt mindset og trives i en omskiftelig hverdag, så er det muligvis dig vi søger!

Du vil indgå i et team, som er sammensat af flere forskellige kompetencer. I vores team er vi alle drevet af at optimere kundeoplevelsen gennem simplificering og optimering.”
/Renée Kielgast, Head of Business Simplification & Digitization

Du er en dygtig Scrum Master der arbejder og udfordrer ud fra et agilt mindset

I Business Simplification & Digitization-teamet er vores fornemste opgave at supportere og drive de mange vigtige projekter i Telenor Erhverv. Vores formål er at simplificere og gøre vores B2B forretning mere effektiv, så det bliver let at være erhvervskunde i Telenor. Vores opgaver og projekter veksler mellem større og mindre initiativer, samt tværfagligt arbejde i Squads.

Lige nu mangler vi en dygtig Scrum Master til en af vores projekter, og det bliver blandt andet dit ansvar at sikre, at et af vores største strategiske initiativer kommer i mål. Dog skal du forvente, at der kommer andre opgaver du skal varetage, og det er derfor vigtigt at du er omstillingsparat og besidder flere forskellige værktøjer indenfor projektledelse og scrum, da der kan være behov for at veksle mellem initiativerne.

Derudover vil nogle af dine opgaver være:

  • Planlægning, koordinering og eksekvering af projektmøder ud fra et agilt mindset, samt coaching af teamet i agile værktøjer
  • Agere samarbejdspartner for relevante stakeholders på såvel strategisk, taktisk som operationelt niveau 
  • Omsætte strategiske målsætninger til handlinger, samt igangsætte nye initiativer baseret på indsigter, der imødekommer markedet/kunderne (interne såvel som eksterne) 
  • Sikre at vi har kundens interesse med i alle sammenhænge 

Din værktøjskasse indeholder elementer fra både klassisk projektledelse og scrum

Som vores nye Scrum Master bidrager du til rollen med din stærke faglighed, der bunder i solid erfaring med projektledelse og agile arbejdsmetoder. Vi forestiller os, at du har arbejdet med ledelse af store og middelstore forandringsprojekter, og er velbevandret i Change Management, både teoretisk og i praksis.

Som person motiveres du af at levere og bidrage til konstant optimering, effektivisering, simplificering og digitalisering. Du er proaktiv, og benytter din evne til at se tingene fra kundens synsvinkel til at skabe de bedste resultater. Vi er en forretning der altid har kunden i centrum, og derfor er et kommercielt mindset helt essentielt for at forstå, hvorfor og hvordan det færdige projekt skal skabe værdi for slutbrugeren.

Hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har med i bagagen, er ikke afgørende, så længe dine erfaringer og kvalifikationer er på plads.

Da du får en rolle der indebærer meget samarbejde på tværs af forskellige teams og med arbejde i Squads, er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og kan det gode samarbejde mellem forskellige interessenter. Derfor forventer vi, at du har en diplomatisk tilgang til projektstyring, er lydhør og kan navigere mellem forskellige synspunkter, så vi i fællesskab når det bedste resultat.

Du har en god forståelse for teamdynamikker og problemløsning, samt øje for at fremme et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på et velfungerende arbejdsflow og kontinuerlig forbedring. Du er dygtig til stakeholder management, og kan også facilitere workshops, når behovet er der.

En arbejdsplads fuld af Fantastiske forbindelser

Som arbejdsplads har vi fokus på at skabe Fantastiske forbindelser imellem hinanden og vores kunder. Med de nyeste løsninger og det mest effektive netværk skaber vi små mirakler i en verden, der aldrig står stille. Som mennesker er vi ligetil og udvikler hinanden. Vi udfordrer os selv og markedet ved at gå nye veje med vores innovative tankegang og teknologier. Vi er den digitale livsnerve, der forbinder mennesker, virksomheder og samfund.

I Business Simplification & Digitization understøtter vi den del af Telenor, der udvikler og sælger B2B-løsninger. Vi er en del af Business Market i vores Businessdivision, og består af ni medarbejder med mange forskellige kompetencer. Vores team er et lille in-house konsulenthus, der stiller vores faglighed til rådighed der, hvor forretningen har brug for os.
Vi sidder placeret på vores lokationer i både Aalborg og København, og det er derfor ikke så vigtigt, hvor i landet du selv hører til. Vi vægter flexible work højt, og der er dermed også mulighed for hjemmearbejdsdage.

Interesseret?

Kan du sig dig selv i ovenstående, så tøv ikke med at søge stillingen gennem knappen øverst på siden. Har du yderligere spørgsmål til rollen som Scrum Master / Projektleder, er du velkommen til at kontakte Head of Business Simplification & Digitization, Renée Kielgast på RKKT@telenor.dk eller tlf. 6050 6019. Dog ikke træfbar i uge 29,30 og 31. Der kan spørgsmål rettes til rekruttering@telenor.dk .

Vi glæder os til at høre fra dig senest d. 1. august!