Stengårdens Ungehus søger DIG (!) som ny klubmedarbejder.

Tilføjet 1 uge siden
Ansøgningen slutter: October 15, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

I Stengårdens Ungehus er der plads til alle.
Vi holder til i en kælder fuld af muligheder under Stengårdsskolen i Ølstykke. Her er foto-rum, øvelokale til de musikalske med diverse musikudstyr, et stort PC-rum – og en lækker bar der er det helt store samlingsspot med masser af god mad, brætspil, lektiehjælp osv.

I Stengårdens Ungehus er de unge fra 13-18 år i centrum, og de er med til at tage beslutningerne og udvikle lokalerne og komme med ideer til, hvad der skal foregå på sådan en hverdagsaften. De andre medarbejdere arbejder ofte ud fra nogle af deres private kompetencer og interesser. Derfor arbejder vi også en del holdpræget, hvor de unge kan få undervisning, hvis de har lyst.

Stengårdens Ungehus søger:
En initiativrig medarbejder, der kan være all-around, og som kan deltage med egne kreative ideer og interesser til nye samt igangværende hold.
Du er humoristisk anlagt og vigtigst af alt brænder for arbejdet med de unge. Og du er heller ikke bleg for at bruge en gulvklud, hvis dette skulle være nødvendigt. Du skal være initiativrig og samarbejdsvillig. Du skal kunne være fleksibel og have flere bolde i luften på samme tid.

Arbejdstiden er på 2 aftener om ugen (mandag – torsdag) fra kl. 18.00 – 21.00. Weekend og yderligere aftenarbejde kan forekomme ved forskellige arrangementer i Ung Egedal eller via ungehuset selv. Løn i henhold til overenskomst med BUPL. (Ca. 135 kr./t. + aften -& weekend tillæg.)

Ungehuset er en del af organisationen Ung Egedal, der tilbyder fritidsundervisning, SSP-arbejde, STU-tilbud, 10. klassecenter og råder over yderligere 2 ungehuse samt en ungecafé. Læs mere om os via: www.ungegedal.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.