Strategic Purchaser

Tilføjet 1 måned siden
Ansøgningen slutter: August 31, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Strategisk indkøber

Brænder du for strategisk indkøb og har du en solid teknisk forståelse? Og har du lyst til at blive en del af en dynamisk og international virksomhed, som er markedsledende inden for udvikling og produktion højteknologisk procesudstyr?

Som Strategisk Indkøber hos Marel i Støvring vil du få du en udfordrende nøglerolle, hvor du vil være med til at fortsætte vores vækstrejse. Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med engagerede kollegaer, og der vil være god mulighed for personlig og karrieremæssig udvikling.

Du vil få en stor kontaktflade i en international organisation og blive en del af et stærkt team i en dynamisk indkøbsfunktion.  Du vil varetage indkøb på strategisk- og aftaleniveau, til vore 2 danske fabrikker samt udarbejde analyser og deltage i udviklingsprojekter. I jobbet tilbydes et bredt spekter af opgaver, og du kommer til at arbejde både nationalt og internationalt i Marel-gruppen. Du vil få det lokale ansvar i Danmark for specifikke kategorier.

Dit primære arbejdssted vil være i Støvring, men du vil være ca. en dag om ugen på vores lokation i Aarhus.

“Som Strategisk Indkøber ved Marel er du en del af et fantastisk fællesskab i indkøbsteamet. Man er en del af forskellige projekter og sidder tæt på produktionen i Støvring. Vi er en nyere strategisk indkøbsorganisation, som er med til at forme og udvikle virksomheden i den rigtig retning i samarbejde med resten af Supply Chain og selvom vores dagligdag er presset i øjeblikket, går jeg glad på arbejde hver eneste dag.” – Isabella Kjær Jensen, Junior Strategisk Indkøber

Indkøbsstrategier, kontraktforhandlinger og samarbejde

Som Strategisk Indkøber vil du:

 • Implementere og eksekvere regionale og globale strategier indenfor indkøb
 • Gennemføre kontraktforhandlinger og udarbejde samhandelsstrategier i samarbejde med leverandører
 • Udføre benchmark og forhandling af prisaftaler
 • Arbejde med og implementere globale indkøbs strategier for at sikre, at vi kan realisere vores ambitiøse vækstplan
 • Udvikle stærke relationer til vores vigtigste leverandører
 • Være en aktiv sparringspartner i udviklingsprojekter og support i produktionen
 • Sikre løbende forbedring af processer og data i tæt samarbejde med operationelt indkøb, planlægning og produktion
 • Konsolidering af leverandører
 • Eskalering såfremt der er udfordringer inden for den specifike kategori som du er ansvarlig for

Om dig

Du har en relevant uddannelse som f.eks. Cand.merc. kombineret med minimum 3-5 års erfaring med strategisk indkøb. Du er en teamplayer med et stort drive, som skaber værdifulde relationer både internt og eksternt, og du brænder for at gøre en forskel sammen med dine kollegaer. Derudover forventer vi, at:

 • Du er analytisk og har evnen til at indsamle, fortolke og integrere information og viden for at sikre at analyser og planer udføres på det rigtige grundlag
 • Du er disciplineret for vedholdende i forhold til at overholde deadlines
 • Du behersker engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale samt godt købmandskab
 • Du trives i et internationalt og multikulturelt miljø
 • Du er vant til at læse tekniske specifikationer

Som person bidrager du positivt til vores arbejdsmiljø, som er præget af godt humør, tillid, humor og en løsningsorienteret tilgang med fokus kvalitet og samarbejde.

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job i en global mangfoldig og markedsledende virksomhed med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling og med mulighed for at udvikle dig selv, tage ansvar og vise initiativ.

Den internationale atmosfære understøtter virksomhedens vision og afspejler Marel’s kerneværdier Unity, Innovation og Excellence.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, sundhedsforsikring, kantine med både morgenmad og frokost og mulighed for hjemmekontor.

Du vil gennemgå et vel tilrettelagt on-boarding forløb, som vil give dig et solidt indblik I Marel og sikre at du får et stærkt netværk I organisationen. Alt sammen for at det bedste fundament for at du får succes I din rolle.

Interesseret?

Hvis du er interesseret i stillingen så send os dit CV og din ansøgning. Ansøgningsfristen er d. 2. august. På grund af sommerferieperioden vil du først høre fra os efter ansøgningsfristen.

Hvis du har uddybende spørgsmål, kan du kontakte Talent Acquisition Specialist Pernille Bregenhøj på email: pernille.bregenhoj@marel.com

Om Marel

Marel er en global markedsledende virksomhed, som producerer højteknologisk procesudstyr til fjerkræ-, kød- og fiskeindustrien. I partnerskab med vores kunder vil vi ændre måden, fødevarer forarbejdes og produceres på. Vores vision er en verden, hvor kvalitetsfødevarer bliver produceret på en bæredygtig og økonomisk forsvarlig måde. Vores højteknologiske udstyr og systemer hjælper fødevareproducenter på alle markeder med at producere ved højeste produktivitet. Vi er ca. 7000 medarbejdere globalt, har kontorer i 30 lande på tværs af 6 kontinenter og et netværk af mere en 100 agenter og distributører.