Tårnby Kommune søger PAU-elever til augustoptaget

Tilføjet 2 måneder siden
Ansøgningen slutter: April 16, 2023
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Er du motiveret for at tage en pædagogisk assistentuddannelse i en kommune, der sætter empatien og udviklingen for børnene i højsædet?

Så skal du søge en af vores 2 PAU-elevstillinger med start den 14.08.23.

Din uddannelse vil veksle mellem teoretisk undervisning på SOSUH og praktikophold i kommunen. Du vil komme til at prøve kræfter med arbejdet i to-tre forskellige institutioner og veksling mellem børn i vuggestue-, børnehave og måske SFO-alderen. Derved får du en bred udvidelse af din værktøjskasse og dit netværk.

Vi er både interesserede i ansøgninger fra elever, der tager uddannelsen som EUX og som den ordinære pædagogisk assistent-uddannelse. Ansøgninger fra voksenelever er også meget velkomne.

Hvem er du?:

  • Du har bestået eller er i gang med Grundforløb 2 på PAU
  • Du brænder for at arbejde med børn
  • Du er ikke bange for at springe ud i nye opgaver og områder og går til alle slags opgaver med et smil
  • Du tager ansvar for egen uddannelse

Hvad kan vi tilbyde dig?:

  • At afprøve kræfter med forskellige institutioner med forskellige børnegrupper
  • Praktiksteder der har god erfaring med at have PAU-elever
  • Individuel vejleder
  • Adgang til kommunens personalegoder efter prøvetidens afslutning. Dette indebærer bl.a. biografbilletter, adgang til svømmehal, klippekort til massage samt medlemskab af SATS eller Fysiq.

Tårnby Kommune er beliggende på Amager og har ca. 43.000 indbyggere.
Der er omkring 3.500 ansatte i kommunen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med FOA.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse kan indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til uddannelseskonsulent Janus Gehrke Hesselberg på jgh.of@taarnby.dk eller telefon 32471263.

Ansøgningsperiode: 17.01.23 – 16.04.23.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Send din ansøgning senest den 16.04.2023.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften ‘Yderligere oplysninger’.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. E-mail: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Ansøgningsfrist:

16. april 2023