Teknisk specialist til sygehusapotekernes indkøbs- og logistiksystem

Tilføjet 1 uge siden
Ansøgningen slutter: April 14, 2023
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Har du erfaring med nogle af disse punkter, synes vi, at du skal læse videre og søge jobbet:

 • NAV/BC som udvikler og/eller konsulent
 • Automatiseret test
 • Indkøb og logistik
 • Azure DevOps
 • GIT
 • Event-programmering

Vi søger en dygtig medarbejder til teamet, der har ansvar for den fællesregionale forvaltning af ApoVision, som er sygehusapotekernes fælles indkøbs- og logistiksystem. Vi søger en struktureret medarbejder med IT forretningsforståelse, som har lyst til at arbejde med sikring af et højt kvalitetsniveau.

Teamet består i dag af 8 medarbejdere med forskellige roller. Teamet udvides nu med 4 medarbejdere, med fokus på makkerskab i rollerne. Med denne stilling er der tale om en opnormering på rollen som Fællesregional Teknisk/NAV specialist, som varetages i samarbejde med 2 kollegaer i tilsvarende rolle.

Om ApoVision:
ApoVision benyttes af Sygehusapotekerne til at understøtte forretningsprocesserne omkring indkøb, salg, økonomi, lager og logistik. ApoVision ejes af regionerne i fællesskab med Region Nordjylland som den systemforvaltende region.

Det fællesregionale forvaltningsteam indgår fra 2023 til 2027 i et projekt, hvor ApoVision systemet opgraderes fra NAV2017 til Business Central med fokus på simplificering af løsningen og brug af standard-funktionalitet i Business Central.

ApoVision er bygget på en Microsoft Dynamics NAV platform med fælles kernefunktionalitet og lokale tilpasninger for hver region. ApoVision er desuden præget af en række forretningskritiske integrationer til 3. parts systemer, f.eks. hos Amgros, DMVO og Lægemiddelstyrelsen. Region Nordjylland har ansvaret for specifikation, udvikling og test af den fælles kernefunktionalitet og de 5 regioner har ansvaret for installation, test og drift af eget selvstændigt produktionsmiljø.

Sygehusapotekernes forretningsprocesser er underlagt forskellige regulatoriske krav og lovgivning omkring fremstilling, håndtering og distribution af medicin. Da it-systemet indgår i processerne, er der krav om, at systemet udvikles i henhold til en kvalitetstyret proces og at systemet valideres efter reglerne for god fremstillingspraksis (GMP) og god distributionspraksis (GDP). Som systemforvaltende region har Region Nordjylland eget QMS og er ansvarlig for at definere og opretholde kvalitetssikring i henhold til bl.a. GAMP5-retningslinjer. 

Om jobbet:
I rollen som Teknisk/NAV specialist skal du i samarbejde med rollen Test og Release Manager sikre leverancerne fra leverandøren til de 5 regioner, hvorved arbejdet vil bestå af følgende:

 • Review af teknisk dokumentation og kode samt udarbejdelse af produkt release
 • Ansvar for test- og valideringsmiljøer i samarbejde med regionens drift afdeling
 • Installation af releasenote på test- og valideringsmiljøer
 • Ansvar for tekniske procedurer over for leverandøren
 • Analyse og sparring på tekniske løsningsforslag fra leverandøren
 • Kommunikation og samarbejde med driftsansvarlige forvaltere i de enkle regioner
 • Ansvarlig for opsætning af rettigheder i løsningen
 • Driftssupport/Fejlsøgning

Du vil indgå i et tæt samarbejde med underleverandøren, som udvikling og fejlrettelser er outsourcet til, og du kan forvente at blive inddraget i bl.a. test af leverancer og andre opgaver, som det fællesregionale team har ansvaret for. Yderligere vil du være med til at sikre, at leverancer sker i henhold til kvalitetsstyringssystemet og er i overensstemmelse med procedurer og instruktioner. Kvalitetssikring skal udføres for intern dokumentation samt for arbejde udført af underleverandører.

Hvem er du:
Vi regner med at du:

 • Er kommunikerende og samarbejdsorienteret, og er klar til at indgå i ApoVision teamet
 • Kan håndtere skiftende prioriteter uden problemer
 • Er struktureret og disciplineret med fokus på kvalitet
 • Er målbevidst og detaljeorienteret
 • Er analytisk stærk med gode evner til at nedbryde komplekse problemer i overskuelige opgaver
 • Har lyst til at lære/styrke de områder, som du måske ikke har helt så stærke kompetencer inden for

Hvad tilbyder vi?
En spændende, afvekslende stilling, hvor du selv har mulighed for at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt, med brede samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Rummelighed og humor er nøgleord for os.

Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø.

Om os:
Digitalisering og IT i Region Nordjylland har over 200 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 15.000 brugere og 12.000 it-arbejdspladser. Stillingen er tilknyttet kontoret National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT.

Du kan læse mere om Region Nordjylland på www.rn.dk.

”Har du lyst til at vide mere om, hvordan det er at arbejde hos os? Så læs med her, hvor nogle af vores medarbejder fortæller om deres job og arbejdsplads: Portrætter af digitaliseringsmedarbejdere (rn.dk)”.

Arbejdssted:
Regionshuset i Aalborg – bemærk, at Region Nordjyllands matrikler er røgfrie.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fast stilling på fuld tid.

Ansøgningsfrist: 
Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest d. 13. april 2023. 
Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler i uge 16 2023.  

Tiltrædelse:
1. juni 2023 eller hurtigst muligt.

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Søren Corneliussen (tlf. 97649714 / mail sco@rn.dk)

For at komme i betragtning til stillingen, skal du søge jobbet ved at klikke på SØG JOB. Kun ansøgninger som er sendt via vores hjemmeside tages i betragtning.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.