Udrykningsleder Brand, Område Hovedstaden

Tilføjet 3 uger siden
Ansøgningen slutter: September 30, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Falck Brand Øst, Område Hovedstaden søger til vores ledelsesteam en udrykningsleder til den daglige drift af stationerne Ballerup, Gentofte, Gladsaxe og Lyngby.

Som udrykningsleder vil du være stationens ”go-to” i hverdagen; og udover det daglige ansvar for drift og personale m.v. i tæt kontakt med vores samarbejdspartner Beredskab Øst, kommer du til at varetage ledelsesmæssige opgaver på tværs af stationerne i området.

Der er i brandområdet ca. 85 fuldtids- og 65 deltidsansatte medarbejdere.
Der vil fortrinsvis være tale om tjeneste på dagvagt.Om jobbet Jobbet som udrykningsleder indebærer bl.a.:Håndtering og opfølgning på den daglige driftAnerkendende personaleledelse, synlig og tilgængelig ledelseAt være inspirator for medarbejdernes motivation, trivsel og udvikling; samt tilsikre rette kompetencer hos medarbejderneDeltagelse i forretningsudvikling og projekterOverordnet ledelse på stationerne, herunder kontakt til kunder og leverandørerDel af et tæt samarbejde med vores kunde Beredskab Øst, med fokus på daglig drift, kvalitetsudvikling, fokus på arbejdsmiljø samt medvirken til at kontraktlige forpligtigelser overholdesDeltagelse i et antal operative vagter på øjeblik brandudrykning efter nærmere aftaleStillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres via driftskoordinator Sara Louise Lund på mail: slho@falck.dkOm digVi modtager gerne din ansøgning hvis duEr ”teamplayer”, der samtidig kan arbejde selvstændigtTager ansvar og vil gerne ledelse, drift og økonomi, og med interesse for at ville mere på sigtHar et positivt menneskesyn og kan motivere og begejstre gennem personlig adfærdEr stærk analytisk, arbejder struktureret og har gode IT-kundskaberHar gode kommunikations- og samarbejdsevnerBehersker engelsk på brugerniveauHar et godt helbred og en god fysikEr uddannet indenfor brand; gerne Holdleder IndsatsOm os
På landsplan varetager Falck brandslukningen på 132 brandstationer, heraf 10 fuldtidsstationer og 122 stationer bemandet af deltidsbrandmænd. Falck har dermed ca. 2550 ansatte brandmænd og rykker årligt ud mere end 7800 gange.
Er du interesseret?
Vi læser ansøgninger løbende, derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning og CV så hurtigt som muligt. 
Ansøgningsfristen er d. 15/09/2022 kl. 23.59.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte
Områdeleder Robert Falkenberg
Emailadresse: radf@falck.dk
Telefonnr.: 23 43 33 68Vi ser frem til at modtage din ansøgning.