Underviser til maritime uddannelser

Tilføjet 1 uge siden
Ansøgningen slutter: October 15, 2022
Ansøg nu

Stillings beskrivelse

Vil du hjælpe med at uddanne unge og voksne til en af de mest spændende brancher i Danmark – så har vi jobbet til dig lige her.

Lige nu søger vi en underviser til Skibsmontøruddannelsen til undervisning på både hovedforløb og efteruddannelse.

Du skaber professionelle håndværkere til fremtidens maritime arbejdsmarked

Du bliver en del af et sammentømret stærkt fagligt team af undervisere, der går op i deres fag, undervisning og at have en sjov hverdag i selskab med kolleger og elever/kursister.

Vi efteruddanner os løbende, således vi er med på udviklingen på vores fagområde. Det sker også gennem besøg hos de mange virksomheder, som er aftager af vores elever.

Du starter med at følge en kollega i undervisningen, så du bliver klar til selv at overtage. Du får en fleksibel hverdag, hvor du: 

·         underviser ca. 4 dage om ugen – både i værkstedet og teorilokalet

·         forbereder undervisning

·         sætter dig ind i ny teknologi på området

·         samarbejder med kolleger om materiale mv. 

Klar til at give den fuld skrue?

Du elsker teknik, du er på hjemmebane i både værksted og i teorilokale og samtidig kan du lide at dele din viden med andre. Du er nysgerrig og har evnen til at sætte dig ind i nye emner. Derudover har du: 

·         relevant svendebrev som skibsmontør, lastvognmekaniker eller anden relevant uddannelse og mindst 5 års erfaring inden for motor, hydraulik, pneumatik, styring og rørarbejde

·         godt kendskab til IT, herunder Office-pakken

·         måske relevant efteruddannelse f.eks. maskinmester eller autoteknolog – men det er ikke et krav.

Ansættelsen vil ske på tjenestemandslignende vilkår i henhold til cirkulære om løn for lærere ansat på tjenestemandslignende vilkår ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse.

Jobbet er en fastansættelse på fuldtid og der er mulighed for at aftale yderligere løn efter kvalifikationer. Derudover skal du efter noget tid gennemføre erhvervspædagogisk uddannelse, hvis du ikke har den i forvejen. Den betaler vi naturligvis for, og du skal ikke undervise samtidig.

Vil du uddanne fremtidens professionelle…

… så send dit CV og en kort ansøgning via link www.eucnord.dk/job/  senest 17. oktober 2022. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte uddannelseschef Jesper Clausen på telefon 72 24 64 80 eller på mail jcl@eucnord.dk.

Vi vil meget gerne have stillingen besat den 1. december 2022 men har du først mulighed for at starte i det nye år, kan dette også aftales.

Vi glæder os til at høre fra dig!