Jobs i Salg, handel og kommunikation

Kan du finde ud af at sælge et produkt? Eller er du en haj til at nå ud til kunder gennem visuel eller skriftlig kommunikation, er et job indenfor salg, handel og kommunikation måske lige noget for dig.

I denne kategori finder du et væld af både spændende og udfordrende jobs, da det er en bred kategori, hvor du også har mulighed for at finde jobs med mere ledelsesansvar.

Falder det dig naturligt at have daglig kontakt med forskellige kunder, og har du øje for, hvad den enkelte kunde har brug for, er jobbet som sælger måske det helt rette til dig. Det kan både være som kørende sælger, hvor du kommer rundt i en stor del af landet, eller måske gennem et job i en butik. Er du mere til kommunikationsdelen kan du i denne kategori finde job som kommunikationsmedarbejder, marketingassistent eller projektleder.

Marketing jobs

Jobs indenfor marketing er populære som aldrig før, og måske skal du med på bølgen og have et job indenfor dette felt? Marketing handler overordnet set om salg, branding og reklame, og som marketingmedarbejder skal du derfor arbejde for at fremme salget af et produkt eller en tjeneste i den virksomhed, du arbejder for. Det kan gøres på mange forskellige måder, og derfor er jobbet som marketingmedarbejder et alsidigt job med mange facetter, så du har mulighed for at gøre brug af netop de evner og den erfaring, du har.

Find dit nye job i dag

Uanset hvilket job inden for salg, handel og kommunikation, du leder efter, vil du kunne finde det her hos Jobbiblioteket.dk. Du skal blot oprette dig i vores system, så kan du søge drømmejobbet allerede i dag!