Job i undervisning og forskning

Er du uddannet lærer, og brænder du for at undervise, skal du måske søge et job inden for lærerfaget. I denne kategori finder du flere stillingsopslag, hvor du vil komme til at arbejde som lærer på enten folkeskole, efterskole eller gymnasium. Du kan også finde job som faglærer, hvor du kan komme til at arbejde på erhvervs-, produktions- eller professionsskoler.

I kategorien finder du ligeledes stillingsoplag indenfor forskning i både det private og det offentlige. Du finder fx jobs som lektor, adjunkt, forsker, professor og lignende. Når du arbejder indenfor forskning, vil du skulle lave research og bidrage med ny faglig viden til undervisning og videre forskning. Desuden indeholder mange forskerjobs også et formidlings- eller undervisningsaspekt, hvor du vil skulle undervise indenfor dit forskningsområde.

Del ud af din viden som lærer

Uanset hvilken del af uddannelsessystemet du brænder for, hvad end det er folkeskoler, gymnasium eller videregående uddannelsesinstitutioner, er det altid en fornøjelse at kunne dele sin viden og lære fra sig, og det er netop det, du vil komme til som underviser eller i jobs som lærer.

I langt de fleste stillingsopslag, vil der blive søgt en underviser med specifikke fagkompetencer i forhold til undervisning, og hvis dine fagligheder matcher stillingsopslaget, er det bare i gang med at søge. Dog skal du være opmærksom på, at når du søger jobbet, vil der ofte være krav om, at du har en specifik uddannelse, der gør dig egnet til jobbet som underviser. Er dette ikke tilfældet, vil du i nogle dele af uddannelsessystemet dog stadig have mulighed for at søge som vikar eller lignende, så du kan arbejde indenfor det felt, der interesserer dig.

Søg job som lærer eller forsker i dag

Er dit drømmejob et job indenfor undervisning eller forskning, er det bare at søge i denne kategori og finde et job, der matcher dig og dine kompetencer. Opret dig gratis i vores system, og gør det nemt for dig selv at søge jobbet. Vi tilføjer løbende nye spændende stillinger, så husk at hold dig opdateret.